donijela niže električne energije i zaposlila više od 200 ljudi

U vreme zatvaranja hrvatskih firmi, tisuće radnika ostaje bez posla, postoje kompanije koje i zapošljavaju, na žalost ne tako često.

Jedna od njih je i RWE Energija, jedna od najvećih europskih energetskih korporacija. Od dolaska na hrvatsko tržište zaposlila je više od 200 djelatnika, direktno ili preko svojih partnera. Osim novih radnih mjesta, RWE Energija je u Hrvatsku donijela niže cijene električne energije.

Predsjednik Uprave RWE Energije Zoran Miliša izjavio je “Drago mi je da možemo osigurati sigurna primanja dijelu naših sugrađana koji su dugo bili bez posla”,  najavivši da kompanija planira ponuditi nove proizvode i usluge, zbog čega se očekuju i nova zapošljavanja.

RWE Energija je jedna od pet vodećih kompanija u Europi na području opskrbe električnom energijom i plinom. Vrlo uspešno posluje u više europskih zemalja. U pogledu opskrbe električnom energijom RWE je 3. kompanija po snazi u Europi sa 16 milijuna korisnika, a na području opskrbe plinom RWE je 5. kompanija po snazi u Europi sa 7,7 milijuna korisnika.

01. listopada 2013. RWE Energija je ponudila posebni tarifni model za malo i srednje poduzetništvo, s potrošnjom do 200.000 kwh godišnje, za tarifne modele bijeli i plavi. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu RWE Energija.