Tradicionalna 12. , održaće se 19. novembra u beogradskm hotelu Hajat

Svetska ekonomija je i dalje u zoni slabog rasta i visoke nesigurnosti investitora. Kreditna aktivnost banaka je na niskom nivou. Evrozona naročito trpi posledice svih ovih procesa, a posebno njena “periferija”. Stopa nezaposlenosti raste kao i socijalni pritisci, što dalje samo usporava sprovođenje radikalnih i preko potrebnih reformi. Poslednja decenija je bila uzbudljiva vožnja toboganom, posebno za berze na Balkanu. Efekti ekonomske krize su evidentni i uporni. Cilj je da se region učini atraktivnijim i približi investitorima.
Odgovori na ova i druga aktuelna pitanja o kvalitetu i dometima najavljenih reformi, kao i neiskorišćenim mogućnostima finansijskog tržišta u cilju stvaranja efikasnije tržišne privrede, rešavanju problema reforme penzionog sistema, biće reči na predstojećoj 12. Međunarodnoj konferenciji Beogradske berze, pod nazivom UPGRADE IN BELGRADE 2013.

 12. Međunarodna Konferencija će se održati u beogradskom hotelu Hajat, 19. novembra ove godine. Očekuje se oko 200 učesnika. Uporedo sa 12. Međunarodnom konferencijom biće održana i Treća regionalna investitorska konferencija Beogradske berze. Na njoj će menadžeri najboljih listiranih kompanija iz Bugarske, Rumunije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije imati priliku da kroz individualne razgovore upoznaju ključne inestitore iz regiona i razvijenih tržišnih privreda sa poslovanjem svojih kompanija.Uspeh dosadašnjih investitorskih konferencija Beogradske berze potvrđuje i značajan odziv kompanija iz regiona i investitora na globalnom nivou, koji su već potvrdili svoje učešće na ovom događaju. Posebnu pažnju privlači i činjenica da će, ove godine, po prvi put, u suorganizaciji investitorske konferencije učestvovati i jedno od vodećih investicionih društava u Centralnoj Evropi – Wood & Company.