51. , opreme i unutrašnje dekoracije 2013.

Nameštaj svih vrsta i namena, kompletna unutrašnja dekoracija, mašine i alati za obradu drveta.

Na Beogradskom sajmu 11.11.2013 održaće se 51. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, trajaće sve do 17.11.2013. Ovo je najznačajnija sajamska manifestacija u oblasti nameštaja, uređenja enterijera i prateće industrije repromaterijala i mašina za industriju nameštaja u Srbiji i regionu Jugoistočne Evrope. Ovogodišnji međunarodni sajam će se održati u halama: Hala 1, Hala 2, Hala 3, Hala 3A, Hala 1A, Hala 4. Izlaganje će se održati napreko 35 hiljada kvadratnih metara a učešće je najavilo oko 400 izlagača od toga je trećina iz inostranstva.

Raznovrstan prateći program doprineće kvalitetu ovogodišnjeg sajma: prezentacije, skupovi, radionice i saveti dizajnera i arhitekata, kao i „Izložba dizajna“, uz učešće fakulteta, stručnih škola i udruženja, organizovanih sa ciljem povezivanja mladih talenata, projektanata, dizajnera sa proizvođačima i privredom.

Biće predstavljen nameštaj za stanovanje, za opremanje radnih objekata, posebne vrste nameštaja, uređenje enterijera, repromaterijali, mašine i alati za obradu drveta.

A najuspešnijim izlagačima na 51. Međunarodnom sajamu nameštaja se dodeljuju tradicionalne nagrade „Zlatni ključ“ i „Diploma“ u devet robnih grupa.